WOOCS 2.1.6
Nederlands

Privacy

Welke gegevens worden door SPEQ Innovations verwerkt?
Dit zijn de gegevens die je zelf invult wanneer je een bestelling via onze site doet. Deze gegevens betreffen je identiteit, zoals je naam, adres en email, en gegevens die in verband staan met het door jou gekozen betaalmiddel.

SPEQ Innovations verkoopt jouw gegevens niet aan derden
SPEQ Innovations verstrekt je persoonlijke gegevens niet aan derden. De gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan derden die zijn betrokken bij het uitvoeren van je bestelling. Wij zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van je gegevens te respecteren.

Je persoonlijke gegevens zijn veilig bij SPEQ Innovations
Wij waarderen het vertrouwen dat je in ons stelt en wij gaan daarom uiterst zorgvuldig met je gegevens om. Je gegevens worden te allen tijde beschermd en vertrouwelijk behandeld. Tijdens het bestelproces en het invullen van het contactformulier maken wij gebruik van een beveiligde SSL verbinding.

Privacy Policy
Wij respecteren je privacy en verwerken je persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor jij ze hebt verstrekt en in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Telecommunicatiewet.

1. Bedrijfsgegevens

Naam bedrijf: SPEQ Innovations

Website: http://www.speqinnovations.com

KvK-nummer: 61418927

BTW-nummer: NL854333666B01

2. E-mailadres

a. Wij kunnen je, in het kader van een gesloten overeenkomst, aanbiedingen doen over soortgelijke producten en diensten, mits je tijdens het bestelproces hebt aangegeven geen nieuwsbrief te willen ontvangen. Bovendien wordt je in elke nieuwsbrief de mogelijkheid geboden om je af te melden voor ontvangst van de nieuwsbrief.

b. Bij het verzamelen van je e-mailadres voor redenen anders dan in het kader van een gesloten overeenkomst, wordt dit niet gebruikt voor het overbrengen van ongevraagde communicatie wanneer je daarvoor geen toestemming hebt verleend.

3. Postadres

Wij gebruiken uw postadres alleen voor het verzenden van je bestelling.

4. Telefoonnummer

Wij gebruiken je telefoonnummer niet voor commerciële doeleinden.

5. Overige persoonsgegevens

Overige persoonsgegevens verwerken wij alleen (door middel van cookies, het uitlezen van randapparatuur of anderszins) indien:

1. de gegevensverwerking noodzakelijk is voor:

a. de uitvoering van een met jou gesloten overeenkomst;

b. de goede invulling van een publiekrechtelijke taak;

c. de behartiging van ons gerechtvaardigd belang (tenzij jouw belang of fundamentele rechten en vrijheden boven dit belang prevaleren), of;

2. je toestemming hebt gegeven voor de verwerking bij het verzamelen hiervan.

Wij bewaren jouw gegevens in ieder geval niet langer dan noodzakelijk is voor de verwerking van de doeleinden waarvoor deze zijn verzameld.

6. Bijzondere persoonsgegevens

De verzamelde informatie wordt alleen intern gebruikt en wordt niet doorgegeven aan andere organisaties

7. Veiligheid overdragen en ontvangen van gegevens

a. Wij hebben de nodige veiligheidsmaatregelen ingevoerd om het verlies, het onrechtmatig gebruik of de wijziging te voorkomen van informatie die wij ontvangen op onze site;

8. Veiligheid opslag van gegevens

Veiligheidscriteria

a. Op de pagina waar je persoonsgegevens verstrekt wordt gebruik gemaakt van een beveiligde verbinding.

b. Wachtwoorden worden altijd gehasht opgeslagen.

c. Wij slaan zo min mogelijk gegevens van klanten op en zorgen ervoor dat er in onze database helemaal geen bijzonder gevoelige persoonsgegevens worden bewaard, tenzij dit niet anders kan.

d. Het verzenden van persoonsgegevens per e-mail gebeurt via een beveiligde verbinding.

e. Wij nemen technische en organisatorische maatregelen om het verlies van gegevens of onrechtmatige verwerking ervan (zoals aanvallen) tegen te gaan. Wij garanderen daarom een passend beveiligingsniveau en laten onze site periodiek toetsen.

f. Alle systemen waarin (gevoelige) persoonsgegevens worden verwerkt, zijn voorzien van antivirussoftware en de laatste beveiligingsgerelateerde patches van alle andere belangrijke software, zoals uitgegeven door de leveranciers van deze software.

g. Minimaal 2 maal per jaar wordt onze site getoetst op applicatie kwetsbaarheden uit de zogenaamde OWASP top 10.

9. Toegang tot je gegevens

Op verzoek doen wij aan bezoekers van onze website mededeling over de persoonsgegevens die van hen worden verwerkt. Eventuele onjuiste gegevens kunnen worden verbeterd, aangevuld of verwijderd. Als je toegang wenst tot deze informatie, of je persoonlijke gegevens wenst te verbeteren kun je contact met ons op te nemen op onderstaand adres.

10. Contact

Als je wenst te reageren op onze Privacy Policy, kun je contact opnemen:

a. Op het volgende e-mailadres: info@speqinnovations.com

Dit privacybeleid kan te allen tijde gewijzigd worden. Deze wijzigingen zullen wij hier publiceren en in voorkomend geval wordt je hier per e-mail van op de hoogte worden gesteld.