TarQa 2000

TarQa 2000

  • Uitvoering: Draagbaar en aan muur te bevestigen
  • Met ingebouwde compressor!
  • Afmeting: 21 x 14 x 13 cm
  • Geleverd met slang en speciaal ontwikkelde RVS-naald
  • Aansluiting op lichtnet: 230V, 50/60Hz, 50W
Een bal oppompen met de juiste spanning, maar hoe?

Niets is zo vervelend om een training of wedstrijd te beginnen als de bal te zacht of juist te hard is opgepompt. Voetbal, volleybal, basketbal het maakt niet uit om welke balsport het gaat. Je wilt met een goede bal lekker kunnen trainen.

Omdat bij veel sporten een bal de hoofdrol heeft in het speelveld is een constante kwaliteit essentieel: Het oppompen van een bal is lastig, ook met een elektrische pomp of compressor. Hoeveel bar moet er nou eigenlijk in een bal gepompt worden? En hoe realiseer je een constante spanning voor bal een eigenlijk?

Tijdens een wedstrijd wil jij als club natuurlijk een goede indruk achterlaten bij andere clubs. Dit begint bij de sfeer op het sportveld tot het materiaal waarmee gespeeld wordt. Met het laatstgenoemde kunnen wij jouw club helpen!

Onze TarQa elektrische ballenpomp kan snel en eenvoudig de juiste en constante spanning voor een bal realiseren, met een nauwkeurigheid tot 0,01 bar. Ballen zijn nooit meer te hard of te zacht. Omdat De pomp meet en schakelt automatisch. Omdat de pomp ook kan ontluchten kunnen te harde ballen óók op de juiste druk gebracht worden. De TarQa heeft slechts twee bedieningsknoppen en is daardoor zeer eenvoudig in gebruik. Je stelt de gewenste druk in en de TarQa ballenpomp doet de rest. Zodra de bal de juiste druk bereikt heeft, geeft het een signaaltoon af waarna je gelijk door kunt gaan met de volgende bal. De TarQa ballenpomp onthoudt de laatst ingestelde druk wat heel praktisch is, omdat je nu gemakkelijk de volgende bal op exact dezelfde spanning kunt pompen. En met de juiste bal spanning speel je beter, bovendien gaat een bal veel langer mee. Let the game begin!

“De bal is een essentieel onderdeel van het spel.” -Johan Cruijff

Eredivisieclubs hebben de TarQa al jarenlang in gebruik en we zijn officieel leverancier van Nevobo, de Nederlandse volleybalclub.

Misschien denk je nu; als topclubs deze elektrische ballenpomp hebben zal het voor onze plaatselijke vereniging niet te betalen zijn. Niets is minder waar! Je kunt je voorstellen dat, wanneer je de speelballen op exact de juiste spanning hebt, deze een veel langere levensduur hebben. Wat betekent dat er ook veel minder snel nieuwe, dure ballen aangeschaft hoeven te worden. Met andere woorden: de aanschaf van een TarQa verdient zich snel terug.
Wat de Tarqa automatische ballenpomp uniek maakt

Wat maakt onze automatische ballenpomp nog meer speciaal? De TarQa bestaat uit kwalitatief hoogwaardige componenten en is voorzien van een degelijke, stevige behuizing. De pomp zal immers veel gebruikt worden binnen de vereniging en waarschijnlijk door verschillende mensen. De ballenpomp wordt compleet geleverd inclusief de speciaal ontwikkelde RVS- balnaald, ook wel ventielnaald genoemd.

€ 585.00
Bekijk alle TARQA producten