Jumptastic Trampoline Pro

Jumptastic Trampoline Pro

Uren lang springplezier met de Jumptastic Trampoline PRO!

Normale prijs €799,-, profiteer t/m 31 december van €100,- korting. Daarnaast gratis verzending! Besteld voor 14.00 uur? De volgende werkdag in huis. OP = OP!

'Een garantie voor uren lang springplezier' en 'dit voelt als een trampoline in een trampolinepark', zomaar een greep uit de reacties van de gebruikers van de Jumptastic Trampoline Pro. Gewoon een kwalitatief geweldige trampoline met een een groot springoppervlak. Het veiligsnet van 180 cm hoog zorgt voor de juiste veiligheid. Wordt daarnaast geleverd met basketbalring + bal. Een trampoline waar je geen spijt van krijgt!

Rechthoekig - 300 x 405 cm

De keuze voor een rechthoekige trampoline hangt in de meeste gevallen af van de plaats waar deze moet komen. Door de rechthoekige vorm is deze altijd zeer praktisch te plaatsen in de tuin en zal er minder loze ruimte verloren gaan. Hierdoor kan er in veel gevallen een grotere afmeting worden neergezet vooral in de lange en smalle tuin. Hoe groter de maat hoe leuker het springen is. Tevens staat hij door zijn strakke vorm vaak mooier in een tuin. Zo kunt u hem bijvoorbeeld goed in een hoek weg werken en kunt u optimaal gebruik maken van de beschikbare ruimte.

De Jumptastic Trampoline is een sportieve trampoline die geschikt is voor intensief gebruik. Deze opbouw trampoline staat voor uren spring plezier.

Veiligheid

Jumptastic staat bekend als een kwaliteitsproduct en dat is terug te zien bij de veiligheidskenmerken. De trampoline komt bij u thuis met een sterk veiligheidsnet van 180 cm hoog. De veren zijn extra beschermd met een flap die over de veren heen valt. Zodat uw voet niet tussen de veren kan komen. Kortom een compleet pakket die veilig springen waarborgt.

Weerbestendig

Na een klein regenbuitje gelijk weer springen! Het frame is van gegalvaniseerd staal waardoor de trampoline roestbestendig is aan de binnen- en buitenkant. In de beschermrand zit schuim dat geen water opneemt en de rand is voorzien van een water afvoersysteem. Bij zeer slecht weer en/of storm moet u hem wel afbouwen.

Veren

De lange conische veren zijn soepel en zorgen ervoor dat je lekker licht kan springen, de hele dag door! Ze zijn gegalvaniseerd en hebben daardoor een roestwerende beschermlaag. Hierdoor gaan ze jarenlang mee.

Beschermrand

De beschermrand is extra breed uitgevoerd en is voorzien van een overlap die ver over de veren heen valt. Dit geeft extra bescherming tijdens het springen. De binnenkant van de rand is voorzien van waterafstotende “EPE Foam”. De buitenlaag is gemaakt van versterkt PVC en is weerbestendig.

€ 699.00
Bekijk alle Jumptastic producten