Open Goaaal Standard

Open Goaaal Standard

Thuis lekker uren blijven voetballen en trainen in je eigen tuin zonder de bal op te halen.

De Open Goaaal houdt schoten tegen die over en naast gaan en is daarmee de ideale voetbaltrainer voor kinderen thuis. Kinderen kunnen in hun eentje de tuin in voor het verbeteren van de schietvaardigheid en traptechniek. Naast het tegenhouden van de bal, kaatst de Open Goaaal de bal ook terug waardoor je kunt blijven schieten. Gewoon lekker voetballen in je eigen tuin! Na gebruik kun je de Open Goaaal gemakkelijk inschuiven.

Afmetingen Open Goaaal Standard:

Voor het plaatsen van de Open Goaaal Standard heb je een rechthoekige ruimte in de tuin nodig. Deze dient tussen de 5,30 en 8,30 meter breed te zijn en 2 meter diep.

 • Witte doel: 2,70 meter breed en 1,60 meter hoog
 • Vangnet: maximaal 6,75 en minimaal 3,75 meter breed en 3.00 meter hoog

 • Het geheel is gespannen met een zwart elastiek welke is opgehangen tussen twee hoge groene metalen palen, welke zijn bevestigd in de grond. De twee metalen palen worden met grondankers in de grond bevestigd. De grondankers gaan 15 cm in de grond, deze kunt u zelf in de grond drukken. Ze worden aan beide kanten rechtop gehouden door scheerlijnen. Als de tuin kleiner is kun je de metalen palen dichter bij elkaar brengen.

  Wat krijg je geleverd?

  Met de aanschaf van de Open Goaaal haal je een compleet pakket in huis. Stalen palen, bevestigingsmiddelen etc. alles wordt geleverd! In de bijgeleverde handleiding lees je stap voor stap hoe je de Open Goaaal opbouwt.

  De Open Goaaal is van hoogwaardige kwaliteit, met dikke groen gespoten stalen palen, een sterk doelnet en hoogwaardige elastieken om de degelijkheid te handhaven.

  Bestel snel, geen verzendkosten! Voor 14.00 uur besteld? Dan wordt de Open Goaaal de volgende werkdag nog afgeleverd!

  € 179.00
Bekijk alle Open Goaaal producten