WOOCS 2.1.6
Nederlands
innovatie

innovatie

Wij willen de sportwereld blijven verrassen met onze innovaties. Een goede oplossing voor een klein probleem kan vaak net het verschil maken. Het bedenken van die oplossingen is voor ons dan ook de ultieme uitdaging!

prestatie

prestatie

Details beslissen de wedstrijd. We zullen er dan ook alles aan doen die te laten kloppen. Wij zorgen ervoor dat de omstandigheden zo goed mogelijk zijn, zodat de sporter alleen bezig hoeft te zijn met wat hij het liefst doet: sporten.

kwaliteit

kwaliteit

Wij denken in oplossingen. We gebruiken de beste materialen en zijn constant bezig om onze producten te verbeteren, zodat onze klanten zich nergens zorgen over hoeven te maken. Gebruiksgemak en duurzaamheid zijn erg belangrijk voor ons.

Het verhaal van SPEQ begint, zoals elk goed verhaal, bij een voetbalwedstrijd. Collega’s Rob Muller en Jarno Otter verloren steeds meer wedstrijden. Dat moest een oorzaak hebben! Na een tijdje concludeerden de mannen dat de ballen wel heel vaak te hard of te zacht waren. Tijdens de derde helft lagen de eerste schetsen voor een ballenpomp al op tafel en zo geschiedde: de volautomatische RobOttpomp was geboren!

De jonge ondernemers wonnen in 2012 de Innovatieprijs van de gemeente Hardenberg en bleven zich focussen op de ontwikkeling van nieuwe producten en innovaties. Om het volle potentieel uit de onderneming te halen, werd de samenwerking met ondernemers Henk en Maurin Kieft gezocht. De RobOttpomp werd de TarQa en ook de bedrijfsnaam veranderde. Onder de naam SPEQ Innovations proberen ze nu samen de sportwereld te veroveren!

Speq Team

onze klanten

volg ons op facebook en twitter