WOOCS 2.1.6
Nederlands
plug & play

Realiseer snel en eenvoudig de gewenste balspanning met onze automatische elektrische ballenpomp. Eredivisieclubs zoals PSV, Feyenoord en Heracles hebben het product al jarenlang in gebruik.

Nu kopen > Gratis demonstratie aanvragen >

Voor diverse balsporten

De elektrische ballenpomp TarQa is geschikt voor diverse balsporten. Zo leveren we aan nationale en internationale voetbalclubs, maar zijn we ook officieel leverancier van de Nederlandse Volleybalbond.

Constant

De automatische ballenpomp TarQa werkt met een nauwkeurigheid van 0,01 bar. Daardoor heeft elke bal dezelfde balspanning. Nooit meer te harde of te zachte ballen!

Snel

Zodra de bal op druk is hoor je een signaaltoon en kun je gelijk doorgaan met de volgende bal. De TarQa onthoudt de laatst ingestelde druk.

Eenvoudig

De TarQa heeft slechts twee bedieningsknoppen en is daardoor zeer eenvoudig in gebruik. Stel de gewenste druk in en de TarQa doet de rest!

Speq
Speq

Demonstratie op locatie!

Benieuwd naar de TarQa? We komen geheel kosteloos en vrijblijvend een demo geven van onze het sportpark. Meld je aan via de button bovenaan deze pagina!

Betrouwbaar

De ballenpomp TarQa bestaat uit kwalitatief hoogwaardige componenten en is voorzien van een degelijke behuizing. Een speciaal ontwikkelde RVS-naald wordt meegeleverd.

Geïnteresseerd?

Clubs kunnen de TarQa 14 dagen kosteloos uitproberen. Niet tevreden? Dan mag je hem terugsturen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Voorraad & levertijd

De elektrische ballenpomp TarQa serie is op voorraad. De producten worden binnen twee werkdagen geleverd.

TarQa 1000 TarQa 2000
Prijs Prijs  470.00 incl. BTWPrijs 585.00 incl. BTW
Uitvoering Uitvoering VastUitvoeringDraagbaar
Afmeting Afmeting 23 x 14 x 8 cmAfmeting21 x 14 x 13 cm
Incl. slang en RVS-naald Incl. slang en RVS-naald Incl. slang en RVS-naald
Aansluiting op lichtnet Aansluiting op lichtnet 230V̴ , 50/60Hz, 50WAansluiting op lichtnet230V̴ , 50/60Hz, 50W
Aansluiting op perslucht Aansluiting op perslucht 3 - 10 barAansluiting op persluchtniet van toepassing
Atom. standby modus Atom. standby modus Atom. standby modus
Capaciteit Capaciteit geschikt voor series lege ballen en bijpompenCapaciteitvooral geschikt voor bijpompen
nu kopen >nu kopen >
 • Flevo Boys

  "Wij vinden het een compact apparaat, gebruikersvriendelijk en eenvoudig in de bediening. Doordat het apparaat zo compact is neemt het ook weinig ruimte in. Je kunt de ballen nauwkeuriger op druk krijgen, doordat je de juiste druk kunt instellen."

 • Rijksuniversiteit

  "De gebruikers zijn super tevreden met de pomp! Is een aanrader."

 • Nooit Gedacht

  "De dienstdraaiers en de trainers vinden het een gemakkelijke en werkvriendelijke manier om de ballen op druk te krijgen. Zeker als je net als wij met ballenkarren werkt dan hoef je niet eerst alle ballen uit de kar te halen. Je hoeft dan niet eerst elke bal een keer te kaatsen om te voelen of ze op druk zijn."

 • VV Hoogland

  "De TarQa 2000 bevalt ons uitstekend, de meest aansprekende uitspraak is eigenlijk van ons eerste elftal die opmerkten: Nu zijn alle ballen even hard, er zit dus totaal geen verschil meer tussen een bal. Bovendien trainen deze jongens met dezelfde bal waar ze ook de wedstrijden mee spelen, waardoor het gebruik nu optimaal is. Door eenvoudig de druk in te stellen ontstaat er nu dus geen verschil meer en een kind kan de was doen."

 • Terschuurse Boys

  "De pomp bevalt uitstekend, iedereen is er over te spreken."

 • BVCB

  "Eindelijk een professioneel apparaat wat niet veel verenigingen hebben!"

 • VV Katwijk

  "De Tarqa 2000 bevalt ons zo goed dat we besloten hebben een tweede aan te schaffen."

 • Algemene voorwaarden

  >
 • Druktabel

  >
 • Gebruiksaanwijzing

  >
Zij gingen je voor