Group 2
  • Voor 14.00 uur besteld, binnen twee werkdagen geleverd!
  • Gratis bezorgd in NL, BE & DE
  • Ruim 10 jaar ervaring

Vragen? Mail ons [email protected]

Herroepingsrecht

U heeft het recht om binnen veertien dagen zonder opgave van redenen deze overeenkomst te herroepen.
De herroepingstermijn is veertien dagen vanaf de dag waarop u of een door u genoemde derde, die niet de vervoerder is, de goederen in bezit heeft genomen.
Om uw herroepingsrecht uit te oefenen, dient u ons (SPEQ Innovations BV, Hardenbergweg 3, 7783 CK Gramsbergen, Nederland, e-mail: [email protected] Tel: + 31 (0) 85-4010275 door middel van een duidelijke verklaring (bijv. een brief per post of e-mail) van uw beslissing om u uit dit contract te herroepen.
U kunt hiervoor het bijgevoegde modelformulier voor herroeping gebruiken, maar dit is niet verplicht.
Om aan de herroepingstermijn te voldoen, volstaat het dat u uw kennisgeving dat u uw herroepingsrecht uitoefent, verzendt voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping:
Als u zich uit dit contract terugtrekt, hebben we u alle betalingen gegeven die we van u hebben ontvangen, inclusief bezorgkosten (met uitzondering van de extra kosten die voortvloeien uit het kiezen van een ander type levering dan de goedkoopste standaardlevering die door ons wordt aangeboden). ), die onmiddellijk en uiterlijk binnen veertien dagen vanaf de dag waarop we de kennisgeving van uw annulering van dit contract hebben ontvangen, moeten worden terugbetaald.
Voor deze terugbetaling gebruiken wij hetzelfde betaalmiddel dat u heeft gebruikt voor de oorspronkelijke transactie, tenzij uitdrukkelijk iets anders met u is overeengekomen; Voor deze terugbetaling worden in geen geval kosten in rekening gebracht.
Wij kunnen terugbetaling weigeren totdat wij de goederen hebben teruggekregen of totdat u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.
U moet de goederen onmiddellijk aan ons retourneren of overhandigen, en in elk geval niet later dan veertien dagen vanaf de datum waarop u ons op de hoogte bracht van de annulering van dit contract.

Retourneren van het artikel:
SPEQ Innovations B.V.
Molensteen 9
7773 NM Hardenberg
Nederland


De deadline is gehaald als u de goederen verzendt voordat de termijn van veertien dagen is verstreken.

U draagt ​​de directe kosten van het terugzenden van de goederen.

U hoeft alleen te betalen voor waardeverlies van de goederen als dit waardevermindering het gevolg is van een behandeling van de goederen die niet nodig is om de aard, eigenschappen en functionaliteit van de goederen te controleren.

Uitsluiting herroepingsrecht:

Het herroepingsrecht is niet van toepassing op de volgende overeenkomsten:

Overeenkomsten voor de levering van goederen die niet geprefabriceerd zijn en voor de vervaardiging waarvan een individuele selectie of bepaling door de consument doorslaggevend is of die duidelijk zijn afgestemd op de persoonlijke behoeften van de consument.

Wij wijzen er uitdrukkelijk op dat het recht om de overeenkomst te herroepen, zoals bepaald in artikel 312g (1) BGB, is uitgesloten voor de bovengenoemde goederen in overeenstemming met artikel 312g (2) BGB en daarom niet bestaat.

Einde herroeping


Herroepingsformulier

Als u het contract wilt annuleren, vul dan dit formulier in en stuur het terug.

Aan

SPEQ Innovations B.V.

Molensteen 9

7773 NM Hardenberg

Nederland

E-mail: [email protected]


Ik / wij herroep / herroep hierbij het contract dat door mij / ons is gesloten voor de aankoop van de volgende goederen / het verlenen van de volgende service:


(Naam van de goederen, eventueel ordernummer en prijs)

Goederen besteld op: ……………………… .. (datum)

Goederen werden ontvangen op: ……………………… .. (datum)

Naam en adres van de consument

(Datum)

Handtekening van de klant

(alleen bij schriftelijke herroeping)