Group 2
  • Voor 14.00 uur besteld, binnen twee werkdagen geleverd!
  • Gratis bezorgd in NL, BE & DE
  • Ruim 10 jaar ervaring

Vragen? Mail ons [email protected]

Klantenservice


Heb je al bij onze veel gestelde vragen (FAQ) gekeken en kun je geen antwoord op je vraag vinden? Dan helpen we je natuurlijk graag. Neem contact met ons op via onderstaande formulier en volg de instructies bij het passende onderwerp hieronder. 

Retour


Heb je het verkeerde product besteld of zie je toch af van de koop. Geen probleem, na de aankoop van het product heb je 14 dagen om het product retour te sturen.

Voorwaarde is dat het artikel nog in originele staat is. Dit betekent onbeschadigd, ongebruikt en in de originele verpakking.

Nadat we het retourproduct verwerkt hebben zullen we zo snel mogelijk het aanschafbedrag terug storten op de bij ons bekende bankgegevens.

Vul onderstaand formulier. Geef hierbij het retourartikel en de reden van het retour aan. En stuur daarna het product retour naar:

SPEQ Innovations

Molensteen 9

7773 NM Hardenberg


Vermeld hierbij duidelijk uw naam op het pakket. 

Reparatie/Storing TarQa


Heb je een storing of defect aan je TarQa ballenpomp. Check dan eerst bij FAQ de meest voorkomende storingen en kijk of hier een oplossing tussen staat.

Kan de storing niet opgelost worden, dan moet een monteur van SPEQ Innovations de ballenpomp nakijken.

Vul hiervoor onderstaand formulier in en geef hierin ook een omschrijving van het probleem. Stuur daarna de pomp op naar:

SPEQ Innovations

Molensteen 9

7773 NM Hardenberg

Nadat we de pomp ontvangen hebben zullen we zo snel mogelijk een monteur er naar laten kijken. Voordat je eventuele reparatiekosten maakt zullen we hier contact over op nemen. De garantie op de TarQa ballenpomp is 12 maanden.


Defect SPEQ Voetbaldoel / Jumptastic / Fumpa Pump


Is er iets defect aan je SPEQ Voetbaldoel, Jumptastic of Fumpa Pump. Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een passende oplossing.

Contact algemeen


Vul onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Contact
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *