WOOCS 2.1.6
Nederlands
Fumpa Pump

Met de Fumpa automatische fietspomp eenvoudig je fietsband oppompen. Psssssssssssssttt, het geluid dat geen enkele fietser wil horen, het geluid van een lekke band. Het kan jouw rit aardig verpesten. Nadat je band is vervangen moet je hem oppompen, nooit genoeg druk terug in je band waardoor je het gevoel hebt dat je altijd berg op rijdt. Maar gelukkig hebben wij hier de oplossing voor gevonden: de FUMPA!

Nu Kopen > Veelgestelde vragen >

Automatisch, eenvoudig en nauwkeurig

Terwijl je aan het fietsen bent, je zit er net lekker in, hoor je een geluid. Een geluid dat je niet wilt horen: die van een leeglopende fietsband. Helaas hoort dit scenario nu eenmaal bij de fietssport. Om dit probleem op te lossen moet je de band vervangen en oppompen. Zo snel en gemakkelijk mogelijk, met de juiste bandenspanning. En daar zit vaak het probleem: je wilt dezelfde bandenspanning in je band als waar je jouw rit mee begon, en dat is het meest lastige van alles: zie de juiste bandenspanning maar eens terug te krijgen. Bij een te zachte band heb je het gevoel telkens tegen een berg op te fietsen en bij een te harde band voel je alles. En dat wil je voorkomen.

Makkelijk mee te nemen!

Dat is mogelijk als je de Fumpa aan je uitrusting hebt toegevoegd. Met de Fumpa automatische fietspomp kun je snel, eenvoudig én nauwkeurig jouw fietsband oppompen. Mét de juiste hoeveelheid bar. De ideale fietspomp voor mountainbikebanden, racefietsbanden en overige sportfietsbanden en recreatiefietsbanden! Je neemt de fietspomp gemakkelijk mee omdat deze klein en licht van formaat is.

Op te laden via USB!

De Fumpa Pump is op te laden met een USB/telefoon-oplader. Ben je in het bezit van een powerbank? Dan kun je de Fumpa Pump onderweg ook nog opladen!

Milieubewust!

Omdat je met deze pomp geen Co2 patronen nodig hebt, is deze ook nog eens goed voor het milieu. Bovendien is het geen probleem als je een keer naast het ventiel “schiet”. Je zet de pomp nogmaals goed op het ventiel om je band op te pompen. Zonder dat je dit een Co2 patroon kost wat een vervelende bijkomstigheid is van een pomp waar je deze patronen wél voor moet kopen.

Partner Team Sunweb!

De relatie tussen de twee partijen begon in 2019 toen Team Sunweb-rijders en monteurs kennis maakten met zowel Fumpa als Mini Fumpa. Sindsdien zijn de producten een integraal onderdeel geworden van de uitrusting van het team. In 2020 zullen de renners van Team Sunweb ook weer gebruik maken van de Fumpa Pump

Speq
Speq

Twee types beschikbaar!

Met de Fumpa Pump fietsbanden oppompen met een nauwkeurigheid van 0.1 bar. Pomp is in te stellen op Bar, PSI en kPa.
De Mini Fumpa is makkelijk mee te nemen, zodat je onderweg je banden nog bij kunt pompen.
Ook beschikbaar: Handig zadeltasje om de Fumpa Pump mee te nemen
Hoe gebruik je de Fumpa Pump?
Hoe gebruik je de Mini Fumpa Pump?
Het oppompen van een racefiets-band!
Het oppompen van een MTB-band!
Het oppompen van een BMX-band
Het oppompen van een crossmotorband
Het oppompen van een autoband
Fumpa Pump Mini Fumpa Pump
Prijs Prijs  159.50 incl. BTWPrijs 119.50 incl. BTW
Afmeting Afmeting42 x 73 x 87mmAfmeting32 x 56 x 68 mm
Gewicht Gewicht380 gramGewicht190 gram
nu kopen >nu kopen >
Op 0,1 bar nauwkeurig je banden oppompen!
Zowel de Fumpa als de miniFumpa is ook geschikt voor het oppompen van voetballen, basketballen etc.!
miniFumpa, makkelijk mee te nemen!